امکانات سایت فروشگاهی مانند پیشنهاد محصولات مشابه و ارسال اعلانهای خودکار نیز اهمیت دارند.
تصاویر باید چند زاویه مختلف و نمای نزدیک از محصول را شامل شوند.
طراحی واکنشگرا به این معناست که وبسایت یا اپلیکیشن بهطور خودکار بر اساس اندازه صفحه نمایش دستگاه کاربر بهینهسازی میشود.
- نحوه انجام درخواست برداشت وجه، بازگشت وجه از پنل کاربر
برنامه نویسی و کدنویسی: این روش به دانش فنی بالایی نیاز دارد و قیمت طراحی سایت با این روش بسیار بالاست. اگر در ابتدای کار هستید، بهتر است از روشهای دیگر ساخت سایت فروشگاهی استفاده کنید.
انتخاب دامنه مناسب برای وب سایت فروشگاهی نقش مهمی در هویت برند و جلب توجه مشتریان دارد. دامنه باید کوتاه، ساده و به خاطر سپردنی باشد تا کاربران به راحتی بتوانند آن را یادآوری کنند.
از ابزارهای موجود برای بررسی دسترسی نام دامنه استفاده کنید.
یکی جالبترین ویژگیهای که در طراحی سایت فروشگاهی در نظر میگیرند. نمایش میزان موجوی کالا در انبار است. برای این موضوع، بخش اتوماسیون انبار را به سایت فروشگاهی متصل میکنیم.
با افزایش استفاده کاربران از موبایل، تبلت، لپ تاپ و سایر نمایشگرها وجود یک سایت ریسپانسیو ضروری است؛ تا در تمامی دستگاهها به خوبی نمایش داده شود. اگر کاربران سایت شما را باز کنند و با المانهای بهم ریخته یا فونت ناخوانا روبرو شوند، سایت را ترک میکنند.
در این قسمت می خواهیم به مراحل طراحی سایت فروشگاهی بپردازیم و چگونه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم که به عنوان شعبه دوم کسب و کارمان باشد:
-آموزش تنظیمات محصولات تکی (هدر، طرح صفحه محصول و تصاویر)
افزونه دکان سایت شما را به یک سایت چند فروشگاهی مشابه دیجی کالا تبدیل میکند که در این بخش به نصب و پیکربندی این افزونه میپردازیم.
به طور مثال در قالبهای رایگان برای تغییر در بخشهای هدر و فوتر سایت، یا باید کدنویسی کنید یا از افزونههای رایگان و پولی استفاده کنید، ولی اینجا در قالبهای اورجینال مانند وودمارت این قابلیت وجود دارد که بتوانید تنظیمات و سفارشیسازی را روی قسمتهای مختلف سایت به صورت زنده انجام دهید.
یکی از راههای بهبود تجربه کاربری، کوتاه کردن مراحل خرید برای محصولات مجازی است. کاربری که قصد خرید کارت شارژ دارد ترجیح میدهد بدون اینکه مراحل سبد خرید را بگذراند، مستقیما وارد مرحله پرداخت شود و سریعا پرداخت خود را انجام دهد.